Menu

دسته: غیرفعال کردن هشدارهای توییتر

آموزش غیرفعال کردن هشدارهای توییتر

رسانه کلیک – از زمانی که شبکه اجتماعی توییتر تغییراتی در نحوه ریپلای کردن و پاسخ به توییترهای دیگران برای کاربران ایجاد کرده است، برخی از تنظیمات اپلیکیشن توییتر نیز تغییر کرده است. تنظیمات پیش‌فرض توییتر به این صورت است که اگر کسی توییتی را ریپلای کند برای تمامی دنبال کننده‌های آن شخص پیغام هشدار […]